Send forespørgsel

Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen har i 4 årtier fungeret som en af de ledende kræfter bag PET og dansk politi. Han er også aktuel som foredragsholder, hvor han åbner op for nogle af hemmelighederne og tankerne.

Ønsker du at booke Hans Jørgen Bonnichsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Hans Jørgen Bonnichsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen er pensioneret chefkriminalinspektør efter 41 år i dansk politi. Efter mange år i PET bag lukkede døre, har han deltaget i og tilegnet sig en kæmpe viden om ikke kun politiets arbejde, men også om alle de emner, personligheder og historier, man som politimand står overfor.

Hans Jørgen Bonnichsen har set og oplevet meget, vi andre ikke kender til. Men den erfarne chefkriminalinspektør kan nu bookes til at løfte sløret for de tanker, overvejelser og spekulationer, man går med efter mange år i politistyrken. Bliv overrasket, forundret og få måske også selv besvaret nogle af dine spørgsmål i selskab med Hans Jørgen Bonnichsen. Hans aktuelle foredrag er: ”Mennesket i ondskaben”, ”Højreekstremismen i Danmark og Europa – et vækstgrundlag for terror?”, ”Frygt og fornuft – i terrorens tidsalder”, ”Danmark i en terrortid”, ”Kunne 11. september være undgået?” og ”Jagten på sandheden om politiets afhøringsmetoder”.

Hans Jørgen Bonnichsen er kendt fra

  • Tvivl på alt og tro på meget – Jagten på sandhed – Politiets afhøringsmetoder (2012), Rosinante
  • Frygt & fornuft – I terrorens tidsalder (2008), People´s Press
  • Hånden – en PET- og politikrønike (2006), Politikens Forlag

Book Hans Jørgen Bonnichsen

Book et foredrag med Hans Jørgen Bonnichsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen har både en national- og en international politilederuddannelse, og er bl.a. gradueret fra FBI-National-Academy, Virginia i USA. Han har i sin fritid erhvervet sig en BA i litteraturviden med kunsthistorie fra Københavns Universitet og har taget en lang række andre universitetskurser bl.a. i symbolisme, renæssance og Islam i det 21. århundrede.

Bonnichsen har tilbragt 20 år af sit politiliv i Rigspolitichefen Rejseafdeling, populært kaldet Rejseholdet, hvor han har beskæftiget sig med alle sagskategorier fra drab og bedragerier til undersøgelse af sager mod kolleger og sluttede som Rejseafdelingens souschef. I de sidste 9 år var han operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste.

Han er forfatter til en række fagartikler og har skrevet bøgerne: ”Hånden. En PET- og politikrønike” i 2006, ”Frygt & fornuft – I terrorens tidsalder” i 2008 og ”Tvivl på alt og tro på meget – Jagten på sandhed – Politiets afhøringsmetoder” i 2012.

Hans Jørgen Bonnichsen er i dag TV-avisens efterretningsekspert.