Send forespørgsel

Connie Svendsen

Connie Svendsen har mange års flyvebranche-erfaring og er derfor ikke kun en fortrinlig stewardesse, men også en fantastisk foredragsholder, som har optrådt for flere store firmaer.

Ønsker du at booke Connie Svendsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Connie Svendsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Connie Svendsen

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse igennem 20 år og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. Connie har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed, og har altid haft humoren med i bagagen som sit hemmelige våben. Flere tusinde tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællermåde har gjort at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle hvad andre tænker.

Connie kan med et glimt i øjet og masser af humor give et af følgende foredrag: ”FARVEL TIL BROKRØVENE”, ”Det Lille Ekstra” og ”At turde Livet”.

Book Connie Svendsen

Book et foredrag med Connie Svendsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Connie Svendsen

Connie har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen, og har desuden rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen. Hendes motto er: ”Hvis alle turde give Det Lille Ekstra ville verden være positivt forandret”.