Send forespørgsel

Gunnar Ørskov

I mere end tre årtier har Gunnar Ørskov inspireret og underholdt med sine foredrag om stress, forandring og kommunikation. Han er en anderkendt og rutineret foredragsholder, der skaber seriøse forandringer og eftertænksomhed hos sit publikum.
Gunnar Ørskov berører og begejstrer publikum rundt i landet, også de trætte medarbejdere nede bagerst i salen, og opnår altid meget flotte evalueringer for sine uforglemmelige præstationer.

Ønsker du at booke Gunnar Ørskov til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Gunnar Ørskov.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Gunnar Ørskov

Gunnar Ørskov er uddannet erhvervspsykolog og har tidligere været direktør for HTH køkkener. Han har desuden stiftet Ørskov Gruppen, der arbejder med leder- og organisationsudvikling, hvor han også sidder i bestyrelsen, ligesom han besidder andre bestyrelsesposter i erhvervslivet. I 2012 blev Gunnar nomineret af Confex som “Årets mest inspirerende foredragsholder”.
Derudover er han forfatter til bøgerne “Erkend dig selv” og “Sæt mål og nå dem”.

Gunnar Ørskovs foredrag er underholdende, eftertænksomme og egner sig til alle typer af organisationer, virksomheder og arrangementer.

Book Gunnar Ørskov her

Du kan engagere Gunnar Ørskov ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.