Send forespørgsel

Gunnar Ørskov

I mere end tre årtier har Gunnar Ørskov inspireret og underholdt med sine foredrag om stress, forandring og kommunikation. Han er en anderkendt og rutineret foredragsholder, der skaber seriøse forandringer og eftertænksomhed hos sit publikum.
Gunnar Ørskov berører og begejsrer publikum rundt i landet, også de trætte medarbejdere nede bagerst i salen, og opnår altid meget flotte evalueringer for sine uforglemmelige præstationer.

Gunnar Ørskov er uddannet erhvervspsykolog og har tidligere været direktør for HTH køkkener. Han har desuden stiftet Ørskov Gruppen, der arbejder med leder- og organisationsudvikling, hvor han også sidder i bestyrelsen, ligesom han besidder andre bestyrelsesposter i erhvervslivet. I 2012 blev Gunnar Ørskov nomineret af Confex som “Årets mest inspirerende foredragsholder 2012”. Derudover er han forfatter til bøgerne “Erkend dig selv” og “Sæt mål og nå dem”.

Gunnar Ørskovs foredrag er underholdende, eftertænksomme og egner sig til alle typer af organisationer, virksomheder og arrangementer.