Om Christine Feldthaus:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Christine Feldthaus:

Christine Feldthaus

Foredragsholder I Livsstilsekspert I Konferencier I Vært

Om Christine Feldthaus:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Christine Feldthaus:

Om Christine Feldthaus:

Christine Feldthaus er kendt fra DR1-programmerne ”Kender du Typen?” og ”So F***ing Special” – hvoraf hun i sidstnævnte har bevist, at hun ikke kun er en modig og chancetagende kvinde, men også en observant, kvik og morsom vært.

Ønsker du at booke Christine Feldthaus til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Christine Feldthaus.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christine Feldthaus

Christine Feldthaus er et af DR1s store TV-ansigter, når hun som vært bringer både charme, underholdning og horisontudvidende perspektiver frem på skærmen. Også live er Christine mindst ligeså skarp med hurtige pointer og spændende fortællinger. Christine kan også bookes som vært eller konferencier.

Christine Feldthaus er kendt fra

–       So F***ing Special (2011-nu), DR1

–       Feldthaus Skruer Ned (2008), miljødagbog, Thaning & Appel

–       Kender Du Typen? (2006), kogebog, DR Multimedie

–       Kender Du Typen? (2004-2009), DR1

Mere om Christine Feldthaus

Christine Feldthaus har  mere end 20 års erfaring fra kommunikations- og reklamebranchen. Gennem arbejdet for en lang række annoncører har hun over årene fået et stort indblik i, hvad der interesserer danskerne og deres livsstil. Christine er kendt fra DR1-programmet ”Kender Du Typen?”, hvor hun som livsstilsekspert gætter kendte danskere ud fra f.eks. deres favoritduft, deres bilmærke eller deres forhold til burhønse-æg, samt naturligvis det meget underholdende ”So F***ing Special,” hvor hun møder en masse nye personligheder og kulturer.

Book Christine Feldthaus 

Book et foredrag med Christine ved at udfylde forespørgsels-skemaet i højre side. Christine kan også engageres som konferencier eller vært.

Foredrag med Christine Feldthaus

 • I netværkets tidsalder er kommunikation vigtigere end nogensinde. Så kan du spytte ud og trænge igennem? Eller går for meget af din tid med chit chat, small talk eller at ”bullshitte” på hyggemåden. Bliver du egentlig hørt? Virker din kommunikation godt nok, og trænger dine budskaber ind hos modparten. Få nogle humoristiske – og brugbare praktiske fiduser til at blive mere tydelig overfor din omverden.

  Christine Feldthaus har beskæftiget sig med kommunikation og formidling i hele sit liv. Mere end 20 år er gået med kommunikation i reklamebranchen, og de seneste 10 år har hun formidlet via TV og foredrag landet rundt. Hun er ikke bange for at bruge sig selv, gå på hovedet ind i tabuerne og dyrke den ærlige og nærværende formidling og samtale.

  Varighed: 60-75 min.

 • Hvorfor sluger vi kvinder selvhjælps-bøger på stribe? Hvornår lærer vi at prioritere, følge vores hjerte og ryste den dårlige samvittighed af os? Og hvorfor tager vi straks ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus? Hvorfor tænker vi mere på indkøbslister og  aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen? Hvad skete der med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?

  I foredraget sætter Christine Feldthaus det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere.

  Varighed: 60 minutter.

 • Hverdagen kan sagtens føles som en gråtrist trummerum, hvor både arbejde og fritid bugner af opgaver eller ting, der skal gøres. En gang imellem kan der godt være behov for at sætte den moderne foranderlige verden på pause og mores ved den. Christine Feldthaus giver her en humoristisk opsang, hvor hun bringer skarpe råd om livs- og arbejdsglæde med det formål at sætte lidt mere pris på vores omverden. For nogen gange er det i højere grad vores egen situation, der skal optimeres frem for alle andres.Varighed: 60 min. eller 2 x 40 min.

 • Hvordan bruger danskerne deres tid og penge? Hvad betyder meget for os – og hvad lægger vi stor fokus på? Christine Feldthaus har danskheden under luppen og kigger på, hvad vores lille rød-hvide folkefærd har af vaner, interesser, adfærd og livsstil. Hør om det, der optager os lige nu – alt lige fra ”krisebær”, Kählervaser, kælegrise og bybier. Mon ikke også du selv kan nikke genkendende til de moderne tendenser som stenalderkost, glutenallergi og mindfulness-kursus?Varighed: 60 min. eller 2 x 40 min.

 • Hvilke danskere køber hvad? Hvordan handler de? Og hvilke kvaliteter går de efter i deres produkter?  Christine Feldthaus har over 25 års kendskab til forbrugeradfærd, og vil gerne dele ud af sine erfaringer. Hvis din virksomhed beskæftiger sig med FMCG eller generelt vil blive klogere på, hvordan jeres brand skal markere sig i fremtiden, kan Christine Feldthaus give idéer, tricks og inspiration om danskernes forbrug og trends.Varighed: 60 min.

 • Mennesker levere længere og længere – men bliver også yngre med alderen. Selvom man runder de 60, kan man stadig godt være med på noderne. Indlægget ”Hvad sker der hos vandrestavsrockerne?” byder både på noget til de markedsførere eller det personale, der gerne vil blive klogere på den ældre generation. Foredraget er også aktuel for beskæftigede inden for sundhed eller pleje, men også til alle andre, der vil opleve altid sjove Christine Feldthaus fortælle om den nye generation af ”voksne”!Varighed: 60 minutter + dialog/spørgsmål.

Book Christine Feldthaus

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christine Feldthaus og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christine Feldthaus og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel