Send forespørgsel

Christine Feldthaus

Christine Feldthaus er kendt fra DR1-programmerne ”Kender du Typen?” og ”So F***ing Special” – hvoraf hun i sidstnævnte har bevist, at hun ikke kun er en modig og chancetagende kvinde, men også en observant, kvik og morsom vært.

Ønsker du at booke Christine Feldthaus til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Christine Feldthaus.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christine Feldthaus

Christine Feldthaus er et af DR1s store TV-ansigter, når hun som vært bringer både charme, underholdning og horisontudvidende perspektiver frem på skærmen. Også live er Christine mindst ligeså skarp med hurtige pointer og spændende fortællinger. Christine kan også bookes som vært eller konferencier.

Christine Feldthaus er kendt fra

–       So F***ing Special (2011-nu), DR1

–       Feldthaus Skruer Ned (2008), miljødagbog, Thaning & Appel

–       Kender Du Typen? (2006), kogebog, DR Multimedie

–       Kender Du Typen? (2004-2009), DR1

Mere om Christine Feldthaus

Christine Feldthaus har  mere end 20 års erfaring fra kommunikations- og reklamebranchen. Senest som direktør på Young & Rubicam i København. Gennem arbejdet for en lang række annoncører har hun over årene fået et stort indblik i, hvad der interesserer danskerne og deres livsstil. Christine er kendt fra DR1-programmet ”Kender Du Typen?”, hvor hun som livsstilsekspert gætter kendte danskere ud fra f.eks. deres favoritduft, deres bilmærke eller deres forhold til burhønse-æg, samt naturligvis det meget underholdende ”So F***ing Special,” hvor hun møder en masse nye personligheder og kulturer.

Book Christine Feldthaus 

Book et foredrag med Christine ved at udfylde forespørgsels-skemaet i højre side. Christine kan også engageres som konferencier eller vært.