De 3 Kgl. Tenorer

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book De 3 Kgl. Tenorer:

Om De 3 Kgl. Tenorer:

Ønsker du at booke De 3 Kgl. Tenorer til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på De 3 Kgl. Tenorer.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

De 3 Kgl. Tenorer

Hvad kan være mere sikkert valgt end et kongeligt indslag med varme og humor, som man kan opleve det, når det er De 3 Kgl. Tenorer der står for underholdningen?

De 3 Kgl. Tenorer har optrådt overalt i verden og med deres baggrund fra Det Kongelige Teater, kan publikum altid være sikker på højeste kvalitet indenfor operaarier leveret med stil og smil – med varme og charme når alle elskelige klassikere får tilført ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige sangere, der udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist, fandt sammen trods forskellige udseende og stemmeklang, men netop de forskelle understøtter deres underholdning, og giver den et særpræg som tiltaler.

De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på i gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m. fl. eller nogle af vore egne danske evergreens.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 3 dygtige sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer – med stil og med smil.

Book De 3 Kgl. Tenorer

Send os en uforpligtende forespørgsel på De 3 Kgl. Tenorer og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.