Dissing, Dissing, Las & Dissing

Koncertnavn

Derfor skal du booke via os

  • Online eller live underholdning
  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking

Book Dissing, Dissing, Las & Dissing:

Om Dissing, Dissing, Las & Dissing:

Povl Dissing, der nærmest er en legende på den danske musikscene, har med sønnerne Rasmus og Jonas og den dygtige guitarist, Las Nissen, skabt et forrygende band. I 2013 udkom de yngre Dissingers ”Kig Op” og Povls ”25 Minutter Endnu”.

Ønsker du at booke Dissing, Dissing, Las & Dissing til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Dissing, Dissing, Las & Dissing.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Dissing, Dissing, Las & Dissing

Povl Dissing kunne for nylig fejre 50 års jubilæum inden for musik. Den garvede musikveterans optræden er præget af mange års musikerfaring med adskillige udgivelser og optrædener i det danske land. Erfaringen stråler ud af Povls performance, og man er ikke i tvivl om, at denne herre brænder for musikken og føler sig hjemme både på scenen og med sit publikum.

Musikhelten gennem flere generationer får i denne bandsammensætning et friskt pust i form af sønnerne Rasmus og Jonas, der ligeledes er opvokset og oplært i musikkens tegn. De har yderligere selskab af Las Nissen, der med eminent timing og ekstraordinær musikalitet gør kvartetten til en fantastisk oplevelse live. Mærk gamle klassikere fra et liv som musiker til nye hits fra de yngre generationer – en nuanceret, let og lys koncert, hvor der både kan grines, grædes og rockes.

Dissing, Dissing, Las & Dissings største hits

– Jeg er fortabt (2007), Povl Dissing

– Dyrebar (2004)

– Hverdagscruise (2004)

Book Dissing, Dissing, Las & Dissing

Book en koncert med kvartetten ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

Endnu mere om Dissing, Dissing, Las & Dissing

Familietrioen Dissing, Dissing & Dissing dukkede første gang op på jazzfestivalen i Molde (Norge) i 1999 og samme år sluttede guitaristen Las Nissen sig til bandet. Denne sublime guitarist har haft sin musikalske opvækst i den nyere grænsesøgende rockgenre og har været “sideman” for mange af tidens kendte solister.

Dissing, Dissing, Las & Dissing har sammen udgivet albummet ”3” i 2004 og ”Hjemløs” i 2007. Hver for sig har de dog udgivet endnu flere albums. Mens far Povl fortsætter sin solokarriere og har udgivet ”Smertefulde Sange” i 2011 og ”25 Minutter Endnu” i 2013, har sønnerne og Las samlet en trio med albums som ”Lige Præcis” i 2008, ”Balladen med Bartof” i 2010 og ”Kig op” i 2013.

De er alle kendt for både intelligente, rockede og kærlige toner og har også stået bag yderligere albumudgivelser i andre bandsammensætninger – med lige så stor samhørighed og præcision. Tilsammen har de 9 cd’er bag sig, der også tæller ”Dissing, Dissing, Von Daler & Dissing” fra 1997 og ”Græsset må Betrædes” fra 1999.

Dissingbrødrene og Las har ligeledes givet lyd til børne- og voksenklassikeren – bogen ”Min Mormors gebis”, som de også har turneret med.

Book Dissing, Dissing, Las & Dissing

Send os en uforpligtende forespørgsel på Dissing, Dissing, Las & Dissing og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 15 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.