Send forespørgsel

Frederik Rosgaard

Frederik Rosgaard er både podcast-vært og manuskriptforfatter, men er mest af alt kendt som stand-upper. Danmark kunne for første gang opleve ham som en af “De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla 2013, og i 2016 var han nomineret til Zulu Comedy Gallas Talentpris.

Ønsker du at booke Frederik Rosgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Frederik Rosgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke komikeren Frederik Rosgaard

Den vestjyske Frederik Rosgaard havde sin stand-up debut i 2011 og har siden gjort sig bemærket i både diverse podcasts, som på stand-up scenen. I 2013 var han en af “De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla og i 2017 var han nomineret til Talentprisen, ved Zulu Comedy Galla, for sir særdeles morsomme show “Ældre end nogensinde før”.

Frederik er især blevet rost for sin afslappende og hyggelige facon. Med glimt i øjet og roligt gemyt, kan publikum forvente en eftertænksom komiker, der hverken begiver sig ud i det højlydte eller skabende. Til gengæld er Frederik altid nærværende på scenen og tager udgangspunkt i både negative og positive suder fra sit eget liv. Et show med personligt præg og masser at grine af.

Frederik Rosgaard, er det ikke ham fra … ?

  • Talentprisen, nomineret, Zulu Comedy Galla (2017)
  • Comedy Fight Club Live (2017)
  • Pragtfuldt (2015-nu), podcast med Mikkel Rask
  • Talentprisen (2016), nomineret, Zulu Comedy Galla
  • Ældre end nogensinde før (2016), optrædende ved Zulu Comedy Festival
  • De Nye Håb (2013), optrædende ved Zulu Comedy Galla
  • Forbandede ungdom (2013), show med Kasper Gross og Mikkel Malmberg
  • Det er svært at være sjov (2011-2013), podcast
  • Live fra Bremen, manuskriptforfatter

 

Book Frederik Rosgaard

Book Frederik Rosgaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Frederik Rosgaard

Frederik Rosgaard, der stammer fra Tarm i Vestjylland, havde sin første stand-up optræden i 2011. Samme år opstartede han sin egen podcast ”Det er svært at være sjov”, hvor han interviewede og snakkede med en masse underholdende mennesker. Podcasten stoppede i 2013, men to år efter blev kom en ny til med navnet ”Pragtfuldt”, hvor Frederik denne gang har allieret sig med komikerkollegaen Mikkel Rask.

Ved siden af podcast-karrieren, har Frederik også optrådt på adskillige scener. Man har kunne se ham både i samarbejde med Kasper Gross og Mikkel Malmberg i showet “Fordandede Ungdom” (2013), samt alene i sit første one-man show “Ældre end nogensinde før” ved Zulu Comedy Festival 2016. Det var dette show, der nominerede ham til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla samme år. Den opmærksomme seer vil måske også kunne genkende Frederik fra Zulu Comedy Galla 2013, hvor han optrådte i Operaen som en af ”De Nye Håb”. Frederik har desuden fungeret som manuskriptforfatter på hitprogrammet ”Live fra Bremen” på TV2.