Kato

DJ

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Om Kato:

Allerede som 12-årig vidste Kato, at han ville være noget ved musikken. Sammen med fire skolekammerater startede han mobil-diskoteket Power Players, og med det blev grunden lagt for hans senere debut som DJ på diskoteker som 17-årig. Her er altså tale om en driftig herre, som tidligt og ikke mindst med et meget stort talent kastede sig over mixerpulten.

Ønsker du at booke Kato til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kato.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Den 1. januar 2010 får Kato sit kommercielle gennembrud med singlen “Turn The Lights Off”, der har sangeren Jon Nørgaard i en hovedrolle. Singlen modtager platin for 30.000 solgte eksemplarer senere samme år, og der er nu dannet basis for Katos videre succes.

Derfor skal du booke Kato

Hvis du ønsker at feste med en af Danmarks absolut bedste DJs, kommer du ikke udenom Kato, der faktisk står som en af de største herhjemme. I 2007 og 2009 vinder Kato prisen som “Årets Danske Mainstream DJ” ved Danish DeeJay Awards, hvilket netop vidner om, at Kato formår at skabe hits, som et bredt segment af den danske befolkning med glæde lytter til.

Men der er gang i Kato, der udover sin store produktion af musik også har startet sit eget pladeselskab Yeah Yeah. I øvrigt taler Kato netop om betydningen af at kunne indgå i et frugtbart samarbejde med publikum, hvor aflæsning af reaktioner og humør spiller en rolle for den musik, som han vælger at spille. På den måde er der allerbedst chance for at opnå en frugtbar symbiose.

Kato, er det ikke ham fra?

  • Kato har tidligere optrådt som radiovært blandt andet på ANR, Hit FM og Radio ABC
  • I 2014 spillede Kato mere end 50 koncerter i Tyskland
  • Kato har tidligere været hjælpedommer for Cutfather i X-Faktor

Book Kato her:

Du kan engagere Kato ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til højre på siden.

Endnu mere om Kato:

Kato har spillet en vigtig rolle både på de mindre spillesteder og som en del af de helt store arrangementer. Han har blandt andet været vært til den årlige Voice-koncert i Tivoli i både 2013 og 2014, ligesom han med en ganske anderledes folkelig indstilling var en del af juryen i Dansk Melodi Grand Prix i 2013. Netop alsidigheden og evnen til at begå sig i vidt forskellige stilarter har været med til at forme Kato, der også på den måde – og om nogen – kan præsentere musik, der har en bred folkelig appel.

Book Kato

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kato og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.