Le Gammeltoft

DJ I Radiovært

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Le Gammeltoft:

Om Le Gammeltoft:

Le Gammeltoft er DJ og producer, der – udover at eje pladeselskabet Sound of Copenhagen Records og Bar O i København – også har startet sin egen radio ”Heartbeats.dk” i 2015.

Ønsker du at booke Le Gammeltoft til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Le Gammeltoft.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Le Gammeltoft

Le Gammeltoft debuterede som DJ på Gefährlich i 2005 og er sidenhen blevet en af frontfigurerne på den danske klubscenes voksende andel af kvindelige DJs.

Den danske DJ-dronning er blevet rost for sin nytænkende måde at mixe på, der har gjort hende til en trendsætter inden for branchen. Af samme årsag modtog hun 2 Danish DeeJay Awards i 2010; som ”Årets Danske Upfront DeeJay” og ”Achievement Prisen” for sit arbejde med musikprogrammet ”Unga Bunga” på P3, der lagde fokus på clubmusik. 2 år efter vandt samme program en Zulu Award for ”Årets Radioprogram”.

Når DJ Le spiller på de danske klubber, kan man forvente et harmonisk mix af deep house og tech house. Lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno og vokalerne fylder mere end i den klassiske house musik. En anden side af Le Gammeltoft byder på klassikere og hits, pakket ind i en dansabel og festlig omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

DJ Le Gammeltoft spiller følgende genrer: Deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica.

 

Le Gammeltoft er kendt fra

– Heartbeats.dk (2015)

– Unga Bunga! (2012-2014), P3, vært

– Årets Radioprogram (2012), Zulu Award

– Smag på P3 (2009-2012), P3, vært

– Input, P3

– Årets Danske Upfront DeeJay (2010), Danish DeeJay Award

– Achivement Prisen (2010), Danish DeeJay Award

 

Book Le Gammeltoft

Book Le Gammeltoft som DJ ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Le Gammeltoft

Le er uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun er dog bedre kendt som DJ, barejer, radiovært og pladeselskabsindehaver.

Le Gammeltoft er DJ og producer, der – udover at eje pladeselskabet Sound of Copenhagen Records og Bar O i København – også har startet sin egen radio ”Heartbeats.dk” i 2015.

er resident DJ på Vega og Klub Rolig og har tidligere været musikanmelder for magasinet Costume samt arbejdet for Universal Music, Copenhagen Records, Voice TV.

I 2011 var Le med i juryen ved Dansk Melodi Grand Prix, der stod for halvdelen af de givne points.

Book Le Gammeltoft

Send os en uforpligtende forespørgsel på Le Gammeltoft og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.