Mark Anthony

Foredragsholder I Motivationsekspert

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Mark Anthony:

Om Mark Anthony:

Mark Anthony er kendt som Mr. Motivator i både Danmark og meget af udlandet på grund af sin inspirerende tilgang til arbejdslivet. Mark holder foredrag om både kundeservice, drivkraft, motivation og kommunikation på arbejdspladsen.

Ønsker du at booke Mark Anthony til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mark Anthony.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mark Anthony

Mark Anthony er en de dygtigste, mest professionelle og erfarne motivationseksperter, der findes. Mark Anthony har undervist og holdt foredrag for flere end 150.000 mennesker, har haft mere end 6.500 personlige coaching sessions og bredt sin viden til både Danmark, Norge, Skotland, Spanien, Syrien, Tyrkiet, Østrig, USA og mange andre lande. Mark var en af de første skandinaviske coaches og er vellidt både blandt større og mindre firmaer verden over.
Mark Anthony kan blandt andet bookes med følgende foredrag: “MOTIVATION – Sådan skaber du personlig drivkraft”, “HEARTWORK – Kundeservice i verdensklasse” og “It’s so funny how we don’t talk anymore”.

 • “(…) Hold da op hvor blev jeg inspireret, fik fyldt tasken op med mange små som store værktøjer der med fordel kan anvendes, både på den korte, men også den lange bane. Den største anerkendelse herfra, det kan ikke formidles bedre – Respekt”. – Dragsbæk A/S
 • “(…) Når Mark åbner op for sluserne, er det i et forrygende tempo og med en god kombination af alvor og sjov, men hele tiden med målet for øje, nemlig at motivere og få tilhørerne til at finde gejsten og motivationen i sig selv!” – Tryg

 

Mark Anthony er kendt fra

– DRIVKRAFT – sådan skaber du positiv motivation, My Motivator, lydbog

– Certificeret motivator & motivationsanalytiker, kursus

 

Book Mark Anthony

Book et foredrag med Mr. Motivator ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Mark Anthony

Mark Anthony regnes som en af Danmarks allerbedste motivationstalere fordi hans foredrag både er overbevisende, interessante og inspirerende.
Med en energi ud over det sædvanlige og en positivitet, der når helt ned til de bagerste rækker, er Mark et oplagt valg til det firma, der mangler et indslag til et kick-off arrangement, firma-eventet eller noget helt tredje.

Foredrag med Mark Anthony

 • Det allerbedste grundlag for god kundeservice er glade medarbejdere, der har deres hjerte med. Glæden kan spores, når man har lyst til at gøre en forskel, er stolt af sit arbejde og brænder for det, man laver. Med dette foredrag fra Mark Anthony får man tips og tricks til at skabe en kultur med medarbejdere, der har lyst til og mulighed for at give god service i verdensklasse.

 • Sender vi for mange emails? Nogen gange med ligegyldige ting? Selvom emails er kommet for at blive, er der behov for at gå dem efter i sømmene. For giver de mere styr på tingene? Eller i virkeligheden mere stress? Bliv underholdt, udfordret og inspireret i et foredrag, der gør publikum bedre til at sende de rigtige og nødvendige emails.

 • Det handler om at brænde for det, du laver, dér hvor du laver det! Med dette foredrag kommer Mark Anthony ind på vigtigheden af, hvad de ansattes motivation gør af forskel på arbejdspladsen. Ikke mindst giver Mark værktøjer til at skabe drivkraft i sin hverdag, så man synes det er sjovt og er stolt af sit arbejde.

 • De 3 M'er i BMW syndromet:

  Mæthed, Magelighed og Middelmådighed.
  Når du mister sulten efter at lykkes, vækste og udvikle – dig selv, dit produkt, dine medarbejdere og organisation dæmpes mod og ambitioner. Den sunde sult erstattes af den usunde mæthed.

  Når vi har nok, når vi er mætte, opstår magelighed.
  Vi befinder os godt med, at tingene lige nu kører fint.

  Vi kan betale regningerne og nøjes med blot at drifte og – måske - vedligeholde, men vi mister skarpheden der gør, at vi ser de vigtige små detaljer.

Book Mark Anthony

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mark Anthony og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.