Send forespørgsel

Mark Anthony

Mark Anthony er kendt som Mr. Motivator i både Danmark og meget af udlandet på grund af sin inspirerende tilgang til arbejdslivet. Mark holder foredrag om både kundeservice, drivkraft, motivation og kommunikation på arbejdspladsen.

Ønsker du at booke Mark Anthony til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mark Anthony.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mark Anthony

Mark Anthony er en de topdygtigste, mest professionelle og erfarne motivationseksperter, der findes. Mark Anthony har undervist og holdt foredrag for flere end 150.000 mennesker, har haft mere end 6.500 personlige coaching sessions og bredt sin viden til både Danmark, Norge, Skotland, Spanien, Syrien, Tyrkiet, Østrig, USA og mange andre lande. Mark var en af de første skandinaviske coaches og er vellidt både blandt større og mindre firmaer verden over.
Mark Anthony kan bookes med følgende foredrag: “MOTIVATION – Sådan skaber du personlig drivkraft”, “HEARTWORK – Kundeservice i verdensklasse” og “It’s so funny how we don’t talk anymore”.

  • “(…) Hold da op hvor blev jeg inspireret, fik fyldt tasken op med mange små som store værktøjer der med fordel kan anvendes, både på den korte, men også den lange bane. Den største anerkendelse herfra, det kan ikke formidles bedre – Respekt”. – Dragsbæk A/S
  • “(…) Når Mark åbner op for sluserne, er det i et forrygende tempo og med en god kombination af alvor og sjov, men hele tiden med målet for øje, nemlig at motivere og få tilhørerne til at finde gejsten og motivationen i sig selv!” – Tryg

 

Mark Anthony er kendt fra

– DRIVKRAFT – sådan skaber du positiv motivation, My Motivator, lydbog

– Certificeret motivator & motivationsanalytiker, kursus

 

Book Mark Anthony

Book et foredrag med Mr. Motivator ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Mark Anthony

Mark Anthony regnes som en af Danmarks allerbedste motivationstalere. Af flere kendes han som Mr. Motivator, netop fordi hans foredrag både er overbevisende, interessante og inspirerende.
Med en energi ud over det sædvanlige og en positivitet, der når helt ned til de bagerste rækker, er Mark et oplagt valg til det firma, der mangler et indslag til et kick-off arrangement, firma-eventet eller noget tredje.