Om Mikael Kamber:

 • Kan bookes til Folkemødet 2020

Book Mikael Kamber:

Mikael Kamber

Foredragsholder I Målrettede foredrag

Om Mikael Kamber:

 • Kan bookes til Folkemødet 2020

Book Mikael Kamber:

Om Mikael Kamber:

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2, tidligere chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. Men nyhedsværten kan også engageres som foredragsholder med målrettede foredrag om arbejdsglæde og styrke.

Ønsker du at booke Mikael Kamper til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mikael Kamper.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700,, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mikael Kamber

Journalist Mikael Kamber er særdeles erfaren som foredragsholder. Han har en fantastisk evne til at gøre foredragene fængende, interessante og spændende, så publikum hele tiden er underholdt og inspireret.

På scenen udstråler Mikael overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet. Mikael lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som foredragsholder. Derfor holder han typisk et eller flere møder med arrangøren op til arrangementet og målretter gerne foredraget til den enkelte virksomhed. Mikael kan engageres til foredragene: ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”STÆRK! Lær at finde og bruge dine styrker”.

Mikael Kamber er kendt fra

– The YES culture (2015),

– Vi er bedst, når vi er glade (2013), Gyldendal

– Nyhederne (2013-nu), TV2, vært

– 21’eren (2012-2013), TV2 NEWS

– Nyhederne (2001-2007), TV2, vært

– Dags Dato (1998-2001), TV2, vært

– TV-aktuelt (1993-1996), DR1, vært

 

Book Mikael Kamber

Book Mikael Kamber som foredragsholder ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Mikael Kamber

Mikael Kamber er ikke kun et kendt ansigt på skærmen, men har derudover også været mediedirektør, chefredaktør og journalist. Han har i mere end 20 år bevæget sig inden for kommunikation- og medieverdenen, hvor han i en længere periode har været med til at planlægge og sammensætte programindholdet i flere af DRs medier. Den journalistuddannede Mikael har desuden i en årrække været chefredaktør for Syddanske Medier samt på ”TV-avisen” været både indlandschef, udviklingschef og magasinchef.

De fleste kender dog Mikael bedst som den professionelle nyhedsvært, der præsenterer os for de seneste begivenheder ude i verden. Foruden nyhedsvært har han også kommenteret diverse royale begivenheder, valg og debatter. Mikael har de seneste år også været aktuel som foredragsholder og forfatter.

Foredrag med Mikael Kamber

 • Hvad er styrker? Hvordan finder du dine egne? Og andres? Hvordan udnytter du dem bedst til at få mest muligt ud af dagen? Mikael Kamber hjælper dig til at fokusere på dine gode sider og ikke hænge dig for meget i de negative. Mikael Kamber er i gang med at skrive en bog om at nå til succes på bedst muligt måde, så foredraget vil også blive baseret på en del dokumenteret forskning.Mikael Kamber tager publikum med i både diskussioner, øvelser og konkrete eksempler, så alle tilhørere skal sidde ved borde, så der kan blive delt materialer ud m.m.Varighed: 3 timer (inkl. 30 minutters pause) og opefter - kan også arrangeres som forlængelse af foredraget ”Vi er bedst, når vi er glade”.

 • Arbejdsglæde opstår ikke ved, at kantinen serverer gourmetmad, og alle får flotte julegaver. I bedste fald giver det kun et midlertidigt boost i arbejdsglæden.

  Langvarig arbejdsglæde handler først og fremmest om konkret adfærd. Adfærd som er nem at overse, men som kan have stor indflydelse på både arbejdsglæde. F.eks.:

  Hvordan I siger godmorgen.
  Hvordan I brokker jer og reagerer på fejl.
  Hvordan I anerkender hinanden og håndterer jeres succeser.
  I dette foredrag om arbejdsglæde får du indblik i, hvorfor det er afgørende at ramme en sund balance mellem det positive og det negative i hverdagen.

 • – et foredrag for alle, der ønsker en metode til at skrue op for glæden, både på arbejdet og derhjemmeVær forberedt på en indsprøjtning med inspiration, humor og viden, når Mikael Kamber fortæller, hvor meget glæden betyder for vores liv: Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år.Du får blandt andet indblik i:Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller ”Vi er bedst, når vi er glade” og hans seneste bog ”STÆRKERE”. Du har mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget. Mikael Kamber (f. 1967) er journalist og nyhedsvært på TV2. Han er desuden forfatter og holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Book Mikael Kamber

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mikael Kamber og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mikael Kamber og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel