Send forespørgsel

Mikael Kamber

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2, tidligere chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. Men nyhedsværten kan også engageres som foredragsholder med målrettede foredrag om arbejdsglæde og styrke.

Ønsker du at booke Mikael Kamper til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mikael Kamper.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700,, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mikael Kamber

Journalist Mikael Kamber er særdeles erfaren som foredragsholder. Han har en fantastisk evne til at gøre foredragene fængende, interessante og spændende, så publikum hele tiden er underholdt og inspireret.

På scenen udstråler Mikael overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet. Mikael lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som foredragsholder. Derfor holder han typisk et eller flere møder med arrangøren op til arrangementet og målretter gerne foredraget til den enkelte virksomhed. Mikael kan engageres til foredragene: ”Vi er bedst, når vi er glade” og ”STÆRK! Lær at finde og bruge dine styrker”.

Mikael Kamber er kendt fra

– Vi er bedst, når vi er glade (2015), Gyldendal

– Nyhederne (2013-nu), TV2, vært

– 21’eren (2012-2013), TV2 NEWS

– Nyhederne (2001-2007), TV2, vært

– Dags Dato (1998-2001), TV2, vært

– TV-aktuelt (1993-1996), DR1, vært

 

Book Mikael Kamber

Book Mikael Kamber som foredragsholder ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Mikael Kamber

Mikael Kamber er ikke kun et kendt ansigt på skærmen, men har derudover også været mediedirektør, chefredaktør og journalist. Han har i mere end 20 år bevæget sig inden for kommunikation- og medieverdenen, hvor han i en længere periode har været med til at planlægge og sammensætte programindholdet i flere af DRs medier. Den journalistuddannede Mikael har desuden i en årrække været chefredaktør for Syddanske Medier samt på ”TV-avisen” været både indlandschef, udviklingschef og magasinchef.

De fleste kender dog Mikael bedst som den professionelle nyhedsvært, der præsenterer os for de seneste begivenheder ude i verden. Foruden nyhedsvært har han også kommenteret diverse royale begivenheder, valg og debatter. Mikael har de seneste år også været aktuel som foredragsholder og forfatter.