Nikolaj Koppel

Pianist I Vært I Konferencier

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Nikolaj Koppel:

Om Nikolaj Koppel:

Nikolaj Koppel er uddannet pianist, men er også kendt fra mange værtsroller – senest ved ”Danmarks Indsamling” i 2015. Til hverdag fungerer han som underdirektør og musikchef for Tivoli.

Ønsker du at booke Nikolaj Koppel til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Nikolaj Koppel.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel er et multitalent, der både kendes som pianist, musikchef, vært og journalist. Som søn af en operasanger og en pianist, er han opvokset blandt megen musik, og allerede som helt ung turnerede han i Skandinavien, USA, Tyskland og Australien som pianist.

Derfor er Nikolaj yderst erfaren på en scene, og har en helt fantastisk, indgroet evne til at mærke sit publikum. Han kan skabe en intensitet, en nerve og en helt mageløs stemning, uanset om det er som optrædende eller som vært.

Netop værtsrollen har Nikolaj haft til mange store arrangementer – alt lige fra ”Eurovision” og ”Danmarks Indsamling” til Prins Henriks 80 års fødselsdag og Kronprinseparrets Kulturpris. Book ham nu, og få ham også ud til netop dit arrangement.

Nikolaj Koppel er kendt fra

– Danmarks Indsamling (2013-2015), DR1

– Eurovision (2014), DR1

– Prins Henriks 80 års fødselsdag (2014), show

– Åbent Hus (2011-2014), P2

– Kronprinseparrets Kulturpris (2011, 2013 og 2014), show

– Dronning Margrethes 40 års regeringsjubilæum (2012), show

– Aftenshowet (2010-2011), DR1

– Talent (2009-2010), DR1

Book Nikolaj Koppel

Book Nikolaj Koppel som vært eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel er oprindeligt professionel pianist, men har i mere end 10 år arbejdet som journalist. Han blev for alvor kendt i forbindelse med ”Talent 09” og ”Aftenshowet” på DR.

Nikolaj begyndte at spille klaver som 3-årig, og er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har turneret som solist over det meste af verden, men stoppede med koncerterne, da han blev journalist.

I en årrække var Nikolaj Koppel redaktør for tidsskriftet ”Euroman” ligesom han var redaktør på DR P1 og kanalredaktør på DR P2, hvor han også tidligere har haft programmet ”Åbent hus” med Hella Joof.

Sideløbende har Nikolaj haft en del værtsroller ved flere enkeltstående begivenheder på DR1, herunder ikke mindst ved det storslåede ”Eurovision” 2014 samt ”Danmarks Indsamling” i både 2013, 2014 og 2015.

Book Nikolaj Koppel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nikolaj Koppel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.