Send forespørgsel

Ole Henriksen

Livsglade, energiske og helt igennem fantastiske Ole Henriksen er både i Danmark, USA og store dele af resten af verden et stort forbillede inden for skønhed og hudpleje. Ole er også aktuel med bogen ”Perfekt Hud” og i løbet af 2017 og 2018 vil man kunne opleve Aalborg Symfoniorkester opsætte den eventyrlige koncert ”I Love It – In concert” om Oles fascinerende liv og uforlignelige gode humør.

Ønsker du at booke Ole Henriksen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Ole Henriksen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Ole Henriksen

Dejlige og utroligt skønne Ole Henriksen er nok mest af alt landets svar på en Mr. Sunshine. Med et humør, der ikke er til at skyde igennem, har han i mange årtier givet os de bedste opskrifter og mest professionelle cremer. Han er Danmarkskendt – verdenskendt – som en hudpleje-darling, der har arbejdet sig selv op fra bunden og kender alt til, hvordan man følger sine drømme og fører dem ud i livet – og dét med humøret i behold. ”We Looooove Ole Henriksen”, der på trods af stor popularitet og en Hollywood tilværelse blandt stjernerne, stadig holder benene på jorden og smilet på læben.

Ole kan engageres som vært eller konferencier samt på engelsk, og er desuden aktuel med foredragene ”Succes i Livet” og ”Innovation”, hvor han uddyber om sin vej til toppen, krydret med tips og tricks og glæde til livet.

Ole Henriksen er kendt for

  • Perfekt hud (2016), People’s Press
  • Sådan får du Ole Henriksens Hjerne (2015), People’s Press
  • Livet er en gave (2012), People’s Press
  • Et ærligt liv (2009), People’s Press
  • Velvære for mænd (2007), People’s Press
  • Forny dig (2005), Høst & Søn
  • Ole Henriksen Face & Body Spa (1975), egen salon i Los Angeles

 

Book Ole Henriksen

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Ole Henriksen. Book dit næste foredrag med Ole ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Ole kan også engageres som vært eller konferencier samt på engelsk.