Rune RK

DJ

Om Rune RK:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Rune RK:

Om Rune RK:

En af Danmarks mest kendte DJ’s, der har vundet adskillige priser og hittet med nogle af de største amerikanske stjerner. Senest har Rune været aktuel med singlen ”See You Soon”, der udkom i juli 2015.

Ønsker du at booke Rune RK til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rune RK.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rune RK

Rune RK er en af vores største navne herhjemme, når der skal startes en fest. Han har arbejdet med de helt store DJs, som Axwell, David Guetta, Diplo og Dirty South på festivaler og klubber rundt omkring i verdenen.

Den danske top DJ og producer tager sin musik til nye højder, og fortsætter med at imponere i Danmark og udlandet med sit umiskendelige talent for både solide hits og nytænkning. Rune RK har samarbejdet med kæmpe stjerner som Pitbull, Kelly Rowland og Nicki Minaj. Utænkelige samarbejdsmuligheder for de fleste danske artister, men Rune RK er heller ikke helt almindelig. Rune er et eksempel på en levevis, der er 100% baseret på at være kreativ.

Book Rune RK og få en dansk kunstner af international karat! Han ved hvad der virker, er ekspert i at mærke sit publikum og kan altid sætte gang i en fest! Rune RK har spillet på klubber i hele verdenen med stor succes, og publikum vil uden tvivl få en helt unik live-oplevelse i hans selskab!

Rune RKs største hits

– Transcend (2013), feat. Steve Aoki

– I’m That Chick (2012), feat. Nicki Minaj & Goonrock

– Kom Kom (2011)

– Når Tiden Går Baglæns (2011), feat. Clara Sofie

– The Anthem (2008), feat. Pitbull

– Calabria (2003)

Book Rune RK

Book en koncert med Rune RK ved at udfylde forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Rune RK

Rune har solgt over 5 millioner plader verdenen over, alene 1.3 millioner i USA, han er en af Shakiras yndlings producere og lå nr. 1 på den toneangivne engelske Buzz Chart med sit track “Free Fall” med Kelly Rowland.

Rune har haft fantastisk succes og har bl.a. stået på nogle af de største scener, hvilket inkluderer Berghain (Berlin), Nikki Beach (Miami), Love Parade (Berlin), Sensation (København), Wonderland (Canada) og Amnesia (Ibiza).

Rune er en af de førende indenfor techno og house, og har også vundet adskillige priser i tidens løb. I perioden fra 2004-2007 vandt han alle årene “Årets Danske Upfront-DeeJay” ved Danish Deejay Awards. Dertil fik han 2004 “Årets Danske Dance Udgivelse” ved samme event – dette skyldes hans 2003-hit “Calabria”, hvis genkendelige saxofon bl.a. blev samplet af Pitbull. 3 år senere lavede Rune, i samarbejde med sangerinden Natasja, en nyere coverversion, der blev det mest solgte dance-hit på iTunes i USA i 2008.

Rune har derudover også deltaget i to udgaver af TV3-madprogrammet “Masterchef”, hvor han begge gange blev nr. 2.

Book Rune RK

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rune RK og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.