Rune RK

En af Danmarks mest kendte DJ’s, der har vundet adskillige priser og hittet med nogle af de største amerikanske stjerner. Senest har Rune været aktuel med singlen ”See You Soon”, der udkom i juli 2015.

Ønsker du at booke Rune RK til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rune RK.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 46 15 37 00, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rune RK

Rune RK er en af vores største navne herhjemme, når der skal startes en fest. Han har arbejdet med de helt store DJ’s som Axwell, David Guetta, Diplo og Dirty South på festivaler og klubber rundt omkring i verden.

Den danske top DJ og producer tager sin musik til nye højder, og fortsætter med at imponere i Danmark og udlandet med sit umiskendelige talent for både solide hits og nytænkning. Rune RK har samarbejdet med kæmpe stjerner som Pitbull, Kelly Rowland og Nicki Minaj. Utænkelige samarbejdsmuligheder for de fleste danske artister, men Rune RK er heller ikke helt almindelig. Rune er et eksempel på en levevis, der er 100% baseret på at være kreativ.

Book Rune RK og få en dansk kunster af international karat! Han ved, hvad der virker, er ekspert i at mærke sit publikum og kan altid sætte gang i en fest! Rune RK har spillet på klubber i hele verden med stor succes, og publikum vil uden tvivl få en en helt unik live-oplevelse i hans selskab!

Rune RKs største hits

– Kom Kom (2011)

– Når Tiden Går Baglæns (2010), feat. Clara Sofie

– Calabria (2003)

 

Book Rune RK

Book en koncert med Rune RK ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Rune RK

Han har solgt over 5 millioner plader verden over, alene 1.3 millioner i USA, er en af Shakiras yndlingsproducere og lå nr.1 på den toneangivne engelske Buzz Chart med sit track ”Free Fall” med Kelly Rowland.

Rune har haft fantastisk succes og har bl.a. stået på nogle af de største scener, hvilket inkluderer Berghain (Berlin), Nikki Beach (Miami), Love Parade (Berlin), Sensation (København), Wonderland (Canada) og Amnesia (Ibiza).

Rune, der er en af de førende inden for techno og house, har også vundet adskillige priser i tidens løb. I perioden fra 2004-2007 vandt han alle årene ”Årets Danske Upfront-DeeJay” ved Danish Deejay Awards. Dertil fik han i 2004 ”Årets Danse Dance Udgivelse” ved samme event – dette skyldes hans 2003-hit ”Calabria”, hvis genkendelige saxofon bl.a. blev samplet af Pitbull. 3 år senere lavede Rune i samarbejde med sangerinden Natasja en nyere coverversion, der blev det mest solgte dance-hit på Amerikas iTunes i 2008.

Rune har også deltaget i to udgaver af TV3-madprogrammet ”Masterchef”, hvor han begge gange blev nr. 2.