Send forespørgsel

Suzanne Bjerrehuus

Suzanne Bjerrehus er en forfatter, foredragsholder og TV-personlighed, der oftest med skarpe meninger optræder som debattør. Hun er især kendt fra TV2-dokumentarserien ”Mormors Bordel” fra 2011 og så har hun senest været aktuel i programmet ”Nethaderne”.

Ønsker du at booke Suzanne Bjerrehuus til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Suzanne Bjerrehuus.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Suzanne Bjerrehuus

Suzanne Bjerrehuus er kendt for at have mange meninger og aldrig være bange for at gå imod strømmen. Dette har sikkert de færreste været i tvivl om, når de har oplevet den tidligere TV-vært og model, agere både freelance skribent, debattør og forfatter.

Suzanne Bjerrehuus har en sjælden imødekommenhed og en ærlighed, der har gjort hende til en overordentlig populær foredragsholder. Samme egenskaber har de fleste kunnet opleve i den ultra populære ”Mormors Bordel” med Karen Thisted fra 2011. Suzanne Bjerrehuus kan også bookes sammen med Karen Thisted til et fornøjeligt og underholdende foredrag. Suzanne Bjerrehuus har en masse emner på hjerte, og hun er klar til at vende hver af dem i sit soloforedrag ”Mellem himmel og jord”, der baserer på Suzanne Bjerrehuus’ eget liv.

Suzanne Bjerrehuus er kendt fra

  • Nethaderne (2015), TV3
  • Mormors vilde ungdom (2013), TV2
  • Mormors bordel (2011), TV2
  • Blærerøv & Bjerrehuus (2006), People’s Press
  • Livet i mine mænd (2003), Høst & Søn
  • Eleva2ren (1992), TV2, vært
  • Ekstra Bladet (1991-2000), Klummeskribent

Book Suzanne Bjerrehus

Book et foredrag med Suzanne Bjerrehuus ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.