Svenstrup & Vendelboe

DJ I Koncertnavn

Om Svenstrup & Vendelboe:

  • Kan bookes som koncertnavn

Book Svenstrup & Vendelboe:

Om Svenstrup & Vendelboe:

DJ- og producerduoen Svenstrup & Vendelboe er en af de mest kendte og populære i Danmark. Drengene har udgivet en del remixes – senest af Medinas ”We Survive” i 2016.

Ønsker du at booke Svenstrup & Vendelboe til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Svenstrup & Vendelboe.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Svenstrup & Vendelboe

Efter utallige år bag pulten på klubber over hele landet debuterede to af landets mest populære remixere med hjælp fra Karen på singlen “I Nat”. De to DJ’s og producere har fået en kæmpe fanskare landet over, og tæller nu 60.000 fans på Facebook.

Deres hit har nåede uanede højder og duoen har fået stor opmærksomhed – både i Danmark og internationalt. ”The Voice Clubbing Prisen”, ”DK-Prisen”, ”Dancechart-DK-Prisen”, ”Årets Danske DeeJay-favorit” og mange flere. Dette er bare nogle af priserne, som Svenstrup & Vendelboe har på CV’et. Dertil har flere af deres hits solgt både guld- og platinplader samt været et must på både radiostationer og dansegulve.

Svenstrup & Vendelboe er et af de få producer-teams, der for alvor kan rykke hitliste-placeringer med deres remixes. Det seneste år har de bl.a. haft en afgørende rolle med remixes for Medina, Thomas Helmig, Mohamed Ali, Outlandish, Jokeren og Brinck.

Svenstrup & Vendelboes største hits

– I’ve Been Waiting (2015), feat. Terri B

– Alt Eller Intet (2015), feat. Theis

– Battlefield (2014), feat. Camille Jones

– Hvor Ondt Det Gør (2013), feat. Josefine, guldcertificering

– Where Do We Go From Here (2012), feat. Christopher, 2 x platincertificering

– Glemmer dig aldrig (2012), 3 x platincertificering

– Dybt Vand (2011), feat. Nadia Malm, 2 x platincertificering

– I Nat (2010), feat. Karen, guldcertificering

 

Book Svenstrup & Vendelboe

Book en koncert med Svenstrup & Vendelboe ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Svenstrup & Vendelboe

Svenstrup & Vendelboe er en DJ-duo, der blev dannet i 2008 af Thomas Vendelboe og Kasper Svenstrup. De spiller hovedsageligt inden for house, dance og pop og fik i 2010 deres gennembrudshit ”I Nat”, der var et samarbejde med sangerinden Karen. Hittet endte med at sælge guld.

Deres anden single udkom i 2011, hvor de allierede sig med endnu en smuk syngende kvinde, nemlig Nadia Malm. Singlen “Dybt Vand” solgte 30.000 og det samme på streaming. Herefter fulgte hits som: ”Glemmer dig Aldrig” ”Where do we Go from Here” og senest ”Hvor ondt det gør feat. Josefine”.

Drengene har også udgivet et album ”Svenstrup & Vendelboe” i 2013, ligesom de har remixet adskillige hits af Medina, Outlandish, Lil Wayne, Kato, Hampenberg og Camille Jones.

Book Svenstrup & Vendelboe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Svenstrup & Vendelboe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.