TooManyLeftHands

DJ

Derfor skal du booke via os

 • Online eller live underholdning
 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking

Book TooManyLeftHands:

Om TooManyLeftHands:

TooManyLeftHands er en dansk duo, som består af Anders K og Martin Nick. Duoen optræder både som DJs, ligesom de har haft en hånd med i forskellige produktioner. Når TooManyLeftHands giver den gas, kan du godt forberede dig på en oplevelse, hvor house og progressivitet går hånd i hånd og skaber fede øjeblikke og magiske momenter.

Ønsker du at booke TooManyLeftHands til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på TooManyLeftHands.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

TooManyLeftHands er forholdsvis nye på den danske musikscene. Bare i 2014 spillede duoen mere end 160 jobs i 12 lande. TooManyLeftHands finder sig godt tilpas, uanset om der tale om klubber, festivaler eller gadefester, ligesom de har underholdt Hendes Majestæt Dronningen på Fredensborg Slot.

Derfor skal du booke TooManyLeftHands

Hvis du er på udkig efter en mulighed for at stifte bekendtskab med et makkerpar, som i den grad kan stable en fest på benene og levere musik, der går lige ind og opper dit humør, skal du se nærmere på TooManyLeftHands. Musikken drives af et højt energiniveau, og da TooManyLeftHands har erfaring fra de største klubber i Danmark og Europa, er du sikker på en stærk oplevelse.

TooManyLeftHands har spillet sammen en perlerække af kunstnere både i Danmark og i udlandet. Det gælder både nu afdøde Avicii samt David Guetta, Martin Solveig og en lang række af andre musikere. Og talentet er da også blevet belønnet med en pris som “Årets Danske DJ’s” i 2015, hvor det var helt naturligt at anerkende duoens blomstrende karriere.

TooManyLeftHands, er det ikke dem fra?

 • TooManyLeftHands single “Paralyzed” bliver brugt i computerspillet “The Sims”
 • Duoen har tre singler ude via Warner Music Danmark, som tilsammen er streamet knap 10 millioner gange
 • TooManyLeftHands spiller regelmæssigt på verden største natklub, Café Mambo, på Ibiza

Book TooManyLeftHands her:

Du kan engagere TooManyLeftHands ved at benytte dig af forespørgselsskemaet.

Endnu mere om TooManyLeftHands

TooManyLeftHands spiller også regelmæssigt på den berømte klub Hive i indre København, hvor de er kendte for deres sæt, der så at sige lukker klubben ned. I det hele taget kan du altid finde de to musikere på de mest hotte klubber og blandt de største kunstnere. TooManyLeftHands har spillet til alle de elektroniske events, der er værd at nævne, og gør det altid med en dybfølt respekt for både musikken og deres publikum.

Book TooManyLeftHands

Send os en uforpligtende forespørgsel på TooManyLeftHands og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.