Anders Langballe

Anders Langballe har fulgt dansk politik helt tæt som journalist på Christiansborg i mere end 15 år. Han kender politikernes styrker og svagheder og kan formidle dansk politik på levende og fængende facon.

Ønsker du at booke Anders Langballe til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anders Langballe.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

“Dansk politik her og nu” med Anders Langballe

Anders Langballe holder foredraget “Dansk politik her og nu”, som er en gennemgang af livet på Slotsholmen, med udgangspunkt i hvad der sker netop nu. Partiernes og politikernes positioner. Hvad bliver til noget  og hvad er blot spin og varm luft?

Langballe er altid opdateret på de seneste nyheder fra Christiansborg, og giver med dem som udgangspunkt et humoristisk indblik i livet på Slotsholmen. Derudover har han stor erfaring som ordstyrer, der både kan udfordre og interviewe på engagerende facon. I sine foredrag inddrager han altid personlige oplevelser fra frontlinjen på Christiansborg. Foredragene inviterer til efterfølgende spørgsmål og debat om dansk politik og medierne rolle i folkestyret.

Anders Langballe

I snart ti år har Anders Langballe arbejdet som tv-journalist på Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Han er kendt fra tv, hvor han rapportere om politik og laver skarpe interviews med landets ledende politikere. Derudover er han en af landets mest benyttede politiske analytikere og flittig deltager i forskellige programmer om dansk politik – bl.a. det populære Besserwisserne på TV2 NEWS.