Send forespørgsel

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere, og det er ikke uden grund! Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent gør Mick Øgendahl til en sværvægter på den danske underholdningsscene, hvor du bl.a. kan opleve ham i den selvskrevne serie ”Tomgang” på TV2 ZULU, som der er lavet 3 sæsoner af.

Ønsker du at booke Mick Øgendahl til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mick Øgendahl.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mick Øgendahl

Mick Øgendahl er født til at underholde! Allermest elsker han at stå på en scene med en mikrofon og hans humor rammer bredt. Med andre ord, så er Mick Øgendahl garant for et fantastisk stand-up show – også til dit arrangement.

  • ”Alle tiders. Super sjovt. Grinede 1 time i træk. Kan klart anbefales!” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)
  • ”Det var et fantastisk show fra start til slut. […] man har ondt i kinderne af at grine.” – Publikum via Ticketmaster, 5 stjerner (2014)
  • Over 500.000 følgere på Facebook

Mick Øgendahl, er det ikke ham fra … ?

  • Tomgang (2013-nu), TV2 Zulu, skuespiller og manuskriptforfatter
  • Alle For To (2013), skuespiller og manuskriptforfatter
  • SPAS (2012), one-man show
  • Alle For Én (2011), skuespiller og manuskriptforfatter
  • Blå Mænd (2008), skuespiller og manuskriptforfatter
  • Tak for i aften (2007), TV2 Zulu, sketchshow med Rune Klan
  • UNDSKYLD! (2006), one-man show

Book Mick Øgendahl her

Book dit næste stand-up show med Mick Øgendahl ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Mick Øgendahl

Mick Øgendahls stand-up karriere havde sin begyndelse helt tilbage i 1997 og har indtil videre kulmineret med turnéerne ”PROPAGANDA” (2010) og ”SPAS” (2012,) som begge spillede over 100 shows for fulde huse rundt omkring i landet. Micks nyeste show ”FEST”, ramte de danske scener i efteråret 2016.

Men det er ikke kun på comedy-fronten, at Mick har succes. På TV har Mick Øgendahl været en af ophavsmændene til succeserne ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften On Tour” og senest i serien ”Tomgang” på TV2 Zulu, der udkom med 3. sæson i efteråret 2015 – blandt andre også med Rune Klan på rollelisten.

I biografsalene har publikum kunnet opleve Mick i ”Blå Mænd”, ”Alle For Én”, ”Alle For To” og “Alle For Tre” – film som Mick i øvrigt også selv har skrevet.