Send forespørgsel

Signe Svendsen

Signe Svendsen er en sikker entertainer, med et unikt blik for timing og en evne til at få publikum til at føle sig som en del af koncerten.

Ønsker du at booke Signe Svendsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Signe Svendsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Koncert med Signe Svendsen

Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum, kombineret med egne sange i et klart og poetisk univers. Hun er en sikker entertainer, med et unikt blik for timing og en evne til at få publikum til at føle sig som en del af koncerten. Som solo-artist giver hun fortællingerne plads og publikum får både mulighed for at grine, føle sig truffet og rørt.

Mere om Signe Svendsen

Signe Svendsen har turneret flittigt rundt i Danmark de seneste 10 år, hun har udgivet 3 albums og har opnået at få en sang optaget i Arbejdersangbogen, en nominering til en DMA Folk som årets sangskriver og så har singlerne “Strejfer” og “Rift”, fra hendes seneste album, fået betydelig airplay på P4.

Genre-mæssigt bevæger Signe sig i folk/pop-stilen,  hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige og kommenterende på verdenen omkring os.